2013. sze 12.

Flavon max Klub 9. Jubileum

írta: FMK
Flavon max Klub 9. Jubileum

1175234_658197990858282_48288183_n.jpg

Újabb egy évvel lettünk idősebbek. Születésnapok esetében az ember nem is annyira az idő múlását élteti, hanem a megélt tapasztalatokat, az elért sikereket, a leküzdött akadályokat, a kitűzött és valóra váltott álmokat. Nekünk ismét volt okunk az örömre.

Szeptember 7-én, szombaton közel 2000 ember gyűlt össze a Budapest Kongresszusi Központban a világ számos országából. Idén a magyar klubtagok mellett: Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, Horvátország, Németország, Svájc, Norvégia, Spanyolország és Olaszország képviseltette magát. Egy igazi nemzetközi csapat, mely egy közös nyelven beszél: a Flavon nyelvén!

Aki részt vett a rendezvényen biztosan olyan élményekkel, erővel gazdagodott, ami végigkísér a hétköznapokon, a Flavonos munka során. Az eseményen a legsikeresebb hálózatépítők beszéltek életútjukról, megosztották velünk a tapasztalataikat és tanácsokkal látták el a jelenlévőket. A lelkesítő gondolatok a Kongresszusi Központ előadótermét is élettel töltötték meg. Az előadások közti szünetek alkalmat adtak olyan beszélgetésekre és személyes találkozásokra, melyek a mindennapi munka során ritkán tudnak megvalósulni.

Köszönjük az előadóknak: Gaál László, Sziklás Johanna, Ifj. Gaál László, Prof. Dr. Dinya Zoltán, Berta Zoltán, Dr. Csőre Gyula, Ewa Wawrzyniak, Hervát Attila, Krnács Zsolt, Piotr Sikorski Ryszard Gaczkowski, Salamon Ferenc, Utko Zbigniew, hogy átadták tudásokat, megosztották velünk élményeiket, és egy csodálatos szombati napot tölthettünk a társaságukban.

Azok, akik sikeresen kvalifikáltak a rendezvényhez kapcsolódó extra kiírásra, egy rendhagyó városnéző túrán is részt vehettek, és ha már a Flavonnal fejest ugrottak a sikerbe, a kétéltű RiverRide busszal a Dunában is csobbanhattak egyet. Reméljük mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtott a hétvége!

Találkozunk jövőre is!

 

Szólj hozzá

Üzlet 9.Jubileum