2013. aug 01.

Motiváció

írta: FMK
Motiváció

Reggel 6:30.

Az ébresztőórád könyörtelen kegyetlenséggel ráncigál ki az ágyból, Te félig alvajáró üzemmódban nekiállsz kávét főzni, majd rájössz, hogy nincs otthon se tej, se cukor… Természetesen a reggeli őrült forgalomban dugóba is kerülsz, így mikor végre hősiesen beérsz a munkahelyedre, egy szemrehányó „Már megint késett!” köszöntéssel fogad a főnököd.

motiv.jpg

 

Ismerős? Akkor ideje váltani!

 

Oszd be Te az idődet, és keresd meg azt a pénzt, amiért valóban megdolgoztál! Ha frusztrál, hogy a számládra átutalt fizetésed a munkád valódi értékének csupán egy töredékét teszi ki, vágj bele egy közös üzletbe velünk, és mi díjazni fogjuk az erőfeszítésed!

Légy a magad ura! Felejtsd el a hajnali kelést, szakíts időt egy finom reggelire, egy kanálnyi Flavon lekvárra vagy épp egy ízletes kávéra, indítsd útnak a családod, majd frissen és energiával feltöltődve vesd bele magad a munkába! Ugye mennyivel másabb így?

Miért kellene választanod a családod és a karriered között a mindennapi taposómalomban? Miért kellene feláldoznod az egészséged a sikereid oltárán, csak mert a munkád igazi gyümölcsét valaki más szüreteli le helyetted?

Szakíts a sztereotípiákkal, döntsd le a magad elé képzeld akadályokat, élj szabadon! Felejtsd el az időd pénzzé alakítását, szerezz hosszú távú passzív jövedelmet, és eközben változtasd a családod és barátaid életét egészségesebbé!

Dolgozz nap mint nap a Flavonnal, tégy naponta egy kanálnyit az egészségedért, és szabadulj meg végleg a kötöttségektől, hiszen:

„A legegyszerűbb módja a klisék elkerülésének, ha egyszerűen szakítasz velük!”

 

 

Szólj hozzá

karrier Üzlet