2013. aug 01.

Flavon Számtan-május

írta: FMK
Flavon Számtan-május

numbers.jpg

Talán sokan emlékeznek még közületek az általános iskolák matek óráin gyakorta előkerülő játékos szöveges feladatokra. Egyúttal a dicső pillanatokra is, amikor még fiatal diákként nemcsak a gyerekfejjel oly nehéznek tűnő olvasási feladattal, de a sorok között lapuló matematikai feladvánnyal is sikerült megbirkózni.

A nosztalgia kedvéért szeretnénk Mi is felidézni ezeket a perceket – Flavonosan.

Minden hónapban egy jutalékkal / vásárlási kedvezménnyel kapcsolatos játékot hirdetünk, amelynek a megfejtéseit a flavonline@flavongroup.com-ra várjuk „Flavon Számtan” jelige alatt. A feladványt helyesen megfejtő beküldők között értékes Flavon nyereményeket sorsolunk ki. A következő FlavOnline számban pedig lerántjuk a leplet a megfejtésről is.

Jó szórakozást!

 

Lelkes Levente, 2013 júniusában belépett Flavon klubtag, egy szép júliusi délutánon buzgón veti bele magát a munkába. Számos ismerősét felhívva egy Flavonos házi bulit szervez, melyre legalább 20 embert vár. Az eseménynek saját oldalt is készít egy ismert közösségi portál segítségével, ahol vendégeit szintén meghívja.

Az este különösen jól sikerül: a Flavon termékek és az üzleti modell bemutatását követően a 20 vendégből 9-en még abban a hónapban úgy döntenek, klubtagként regisztrálnak közvetlenül Levente alá.  Közülük ráadásul ketten rögtön két karton terméket is vesznek, társaikhoz hasonlóan forintban fizetve.

Az egyik frissen csatlakozott hálózatépítő ráadásul maga is szimpatizál az üzleti modellel, ezért szintén munkához lát, és sikeresen beléptet további két, Szlovákiában élő klubtagot. Aktivitási kartonjukért ők azonban euróban fizetnek.

Mennyi bruttó jutalékra (forint és euró külön) lesz jogosult Levente augusztus hónapban, ha júliusban az aktivitási kartonja felett 4 éves kisfia számára még egy karton Flavon Kidset is vásárolt, hogy beragaszthassa a kedvenc gyümölcseit ábrázoló matricás album első képeit?

Mekkora összegig használhatja fel maximum Levente a forint jutalékát vásárlási kedvezményként az augusztusi vásárlásakor?

(A versenyszabályzat a honlapunkon, az alábbi linken keresztül érhető el:http://www.flavonmax.com/letoltes/doc/jatekszabalyzat_flavon_szamtan.pdf)

Szólj hozzá

Üzlet Flavon számtan