2013. dec 03.

Flavon Számtan-december

írta: FMK
Flavon Számtan-december

Bejegyzés alcíme...

1475_matek_11.02.png

Galambos P. Sándor (barátainak csak GPS) úgy dönt 2013. november 1-én, hogy csatlakozik szponzora GPS hálózatához, ezáltal Flavon klubtag lesz. A rendszert megismerve, első kartonjának megvásárlását követően maga is hálózatépítésbe kezd.

Sándor rögtön felhívja két legjobb barátját, és mesél nekik a Flavonról. Ismerősei megvásárolják regisztrációs kartonjukat, és csatlakoznak Sándor első szintjére. Ezt követően ők is két-két új klubtagot hoznak a csapatba, miközben Sándor szponzora is csatlakoztat 2 új csapattagot Sándor 3. szintjére.

 A másolódás erejénél fogva november 30-ára Sándor azt veszi észre, hogy egy 30 fős (kivétel nélkül aktív) GPS csapat alakult ki alatta, amiből ő közvetlenül 5 klubtagot hozott a hálózatába.

Hány szintig lesz jogosult Sándor GPS jutalékra? Mekkora GPS jutalékra lesz jogosult csapatának novemberi forgalma után, ha hálózata 4 szint mélységű?

 

Eheti feladványunkban tehát a Galambos P. Sándorhoz kapcsolódó játék megfejtéseit várjuk a flavonline@flavongroup.com-ra „Flavon Számtan” jelige alatt. A feladványt helyesen megfejtő beküldők jutalma természetesen ezúttal sem marad el. A következő FlavOnline számban pedig lerántjuk a leplet a megfejtésről is.

Jó szórakozást!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt heti feladványunk helyes megfejtése 206.250 Ft volt. Az értékes Flavon ajándékcsomagot Csenterics Szandra nyerte, ezúton is gratulálunk Neki! A megfejtés levezetve:

Emerenc csapata 50 főből áll:

-          25 fő gyorsinduló: 25*6.600 Ft-ot kap a forgalmuk után = 165.000 Ft

-          25 fő már nem gyorsinduló: 25*1.650 Ft-ot kap a forgalmuk után = 41.250 Ft

Szólj hozzá

Üzlet Flavon számtan