2013. okt 02.

Az MLM, mint befektetés, avagy, az optimális vállalkozás

írta: FMK
Az MLM, mint befektetés, avagy,  az optimális vállalkozás

Aki valaha foglalkozott már befektetésekkel vagy megtakarítással, viszonylag gyorsan szembesülhetett a pénzvilág egyik legalapvetőbb trilemmájával, amelyet a következő három, egyszerre általában elérhetetlen elem épít fel: biztonság, hozzáférhetőség, hozam.

mlm.png

Vegyük azt az egyszerű példát, mikor hosszas megtakarítást követően összekuporgatott pénzüket szeretnénk fialtatni, ezért betesszük a bankba. A folyószámlán elhelyezett bankbetétek általában alacsony hozamot biztosítanak, cserébe bármikor hozzáférhetünk a pénzünkhöz, és biztonságban is tudjuk azt. Ezáltal az 1. ábra lila karikája válik elérhetővé. Ennek mentén a háromszögben elhelyezhető egy sárga karikaként a tőzsdén megforgatott vagyon is (mely magas hozamot, napi szintű elérhetőséget biztosít, ugyanakkor a legtöbb esetben rendkívül kockázatos), illetve a hosszú távra lekötött kötvények, banki értékpapírok (zöld karika), melyek ugyan relatív értelemben jó hozamot nyújtanak, biztonságosak is, viszont éveken keresztül nehézségekbe ütközünk, ha hozzá akarunk férni a pénzünkhöz.

Az MLM azért forradalmi megoldás a befektetések területén, mert azáltal, hogy alacsony kezdőtőkével elkezdhető, mind vagyoni helyzetünk biztonsága, mind pedig pénzünk elérhetősége biztosított, miközben a megfelelő cég és rendszer kiválasztásával jelentős hozamot szerezhetünk meg – akár rövid idő alatt is.

Persze semmit sem adnak ingyen: ha a pénzünket a bankban fialtatjuk, az kamatozik, akár dolgozunk érte, akár nem. Az MLM-ben viszont csak az lehet sikeres, aki tesz érte, cserébe viszont pontosan akkora mértékű jutalmazásban lesz része, mint amennyit teljesítményével kiérdemelt.

MLM-es terjesztőnek lenni nem más, mint elkezdeni egy mini-vállalkozást, ami ötvözi a nagy vállalatok (magas elérhető hozam) és a kicsik (alacsony tőke, kicsi kockázat) előnyeit, megteremtve ezáltal az ideális vállalkozási környezetet.

Hogy ne menjünk messzire, Nálunk, a Flavonnál, mindössze egy karton termék megvásárlásával , azaz 36.000 forint befektetésével jogosult bárki terjesztőként elindulni, és ezáltal az általuk csatlakoztatott partnerek vásárlásaiból 20%-os részesedést szerezni. Gyorsan megszerezhető jövedelem, alacsony kockázat, könnyű hozzáférhetőség: az MLM egyedülálló módon biztosítja mindazt, amire a pénzpiacon egy befektetőnek szüksége lehet, és ezáltal azt, hogy Neked egyedül csak a saját munkádat kelljen beletenned.

mlm2.png

Szólj hozzá

MLM Üzlet