2013. sze 12.

Tudtad-e, hogy…?

írta: FMK
Tudtad-e, hogy…?

guru-hires.jpg

Egy szép, verőfényes délutánon úgy döntesz, hogy egy régi barátoddal nyakadba veszed a város forgatagát, hogy együtt nosztalgiázva felidézzétek a régi szép időket. Előkerülnek a szokásos témák, történetek, amiket talán már ezerszer hallottál, amikor egyszer csak valami újat tudsz meg róla, olyasmit, amin magad is meglepődsz – hiszen már-már azt hitted, hogy tökéletesen ismered.

A Flavonline-t olvasó Klubtagjaink között bizonyára jó néhányan vannak, akik már évek óta szoros kapcsolatot ápolnak a Flavonnal, és úgy gondolják, szinte mindent tudnak róla.
Most induló új rovatunk, melyben megpróbálunk előrukkolni néhány meglepő ténnyel, elsősorban nekik szól, és persze azoknak, akik még csak most ismerkednek a Flavonnal.  Lássuk, Te tudtad-e, hogy…

 

… A Flavon márka mindeddig 18 különböző díjban részesült? Tekintve, hogy idén szeptemberben ünnepeljük immáron a 9. születésnapunkat, ez átlagosan évi két rangos elismerést jelent. A díjak hosszú sorát 6 évvel ezelőtt egy megyei elismerés, a Hajdú-Bihar Megyei Kitüntetett Termék 2007 díj nyitotta meg, amelyet később számos országos, külföldi illetve nemzetközi elismerés követett. Vitrinünk legutóbb a 2013-as Business Superbrands díjjal bővült, melyre méltán vagyunk büszkék.

… A világ több mint 30 országát hódította már meg a Flavon lekvár? Kontinensek tekintetében is büszkék lehetünk, hiszen Európa mellett Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában is számos lelkes Flavon Klubtag fogyasztja a terméket napról napra. Ha a pingvinek szeretnék a lekvárt, vélhetően az utolsó meghódítatlan kontinens, Antarktisz is gyorsan csatlakozna a sorhoz.

Több mint 200.000 Flavon Klubtag van szerte a világban? Boldoggá tesz bennünket a tudat, hogy ennyi ember tett már legalább egy lépést az egészségesebb élet felé, és hiszünk benne, hogy számuk az elkövetkezőkben – a Ti segítségetekkel – még dinamikusabban fog nőni!

Szólj hozzá

érdekesség ajánlók