2013. sze 12.

Flavon Számtan-szeptember

írta: FMK
Flavon Számtan-szeptember

450px-NumbersBookCover_svg.png

Talán sokan emlékeznek még közületek az általános iskolák matek óráin gyakorta előkerülő játékos szöveges feladatokra. Egyúttal a dicső pillanatokra is, amikor még fiatal diákként nemcsak a gyerekfejjel oly nehéznek tűnő olvasási feladattal, de a sorok között lapuló matematikai feladvánnyal is sikerült megbirkózni.

A nosztalgia kedvéért szeretnénk Mi is felidézni ezeket a perceket – Flavonosan.

Minden hónapban egy jutalékkal / vásárlási kedvezménnyel kapcsolatos játékot hirdetünk, amelynek a megfejtéseit a flavonline@flavongroup.com-ra várjuk „Flavon Számtan” jelige alatt. A feladványt helyesen megfejtő beküldők jutalma nem marad el. A következő FlavOnline számban pedig lerántjuk a leplet a megfejtésről is.

Jó szórakozást!

Az előző hónapból ismert Lelkes Levente augusztusban is hatalmas elánnal dolgozik hálózata építésén. A júliusban a csapatához csatlakozott 11 emberből ezúttal 8-an veszik meg aktivitáskartonjukat (mindannyian első 3 szintjén belül vannak és forintban fizetnek).

Levente összesen 3 kartont vásárol, amelyre érvényesíti az előző hónapban megkeresett jutalékából maximálisan felhasználható vásárlási kedvezményét (59.400 Ft.-).  Emellett harmadik szintjére augusztusban további öt klubtag csatlakozik, akik szintén forintban vásárolják meg aktivitás kartonjukat.

Mekkora összegű jutalékot vehet fel Levente szeptemberben maximum, ha augusztusban csak a maximálisan érvényesíthető forintos vásárlási kedvezményével élt, ezen kívül jutalékot nem számlázott ki?

A megfejtéseket ezúttal is a flavonline@flavongroup.com-ra várjuk „Flavon Számtan” jelige alatt.

Múlt heti feladványunk helyes megfejtése 74.800 Ft és 50,8 € volt. Az értékes Flavon ajándékcsomagot Halmai Erzsébet nyerte, ezúton is gratulálunk Neki! A megfejtés levezetve:

Bruttó 59.400 Forintot kap a 9 frissen csatlakozott munkatársa aktivitáskarton vásárlása után

Bruttó 8.800 Forintot kap a frissen csatlakozott munkatársak 2. karton vásárlása után

Bruttó 6.600 Forintot kap saját 2. kartonos vásárlásából

Bruttó Összesen: 74.800 Ft.-

1 karton esetén maximálisan felhasználható vásárlási kedvezmény: Bruttó 19.800 Ft.-

3 karton esetén maximálisan felhasználható vásárlási kedvezmény: Bruttó 59.400 Ft.-

Eurós gyorsindulói aktivitáskartonjai esetében: Bruttó  50,8€ 

Szólj hozzá

Üzlet Flavon számtan