2013. jún 03.

Business Superbrands® 2013

írta: FMK
Business Superbrands® 2013

 

superbrands.jpg

Büszkék vagyunk rá, hogy a Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján 2013-ban a FLAVON GROUP márka elnyerte a Business Superbrands® címet.

 

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely közel 90 országban díjazza a vezető márkákat. A Superbrands Magyarország elsődleges célja, hogy a legkiválóbb márkákat – a szakmán túl –  a szélesebb közönség is megismerje.

 

A Business Superbrands program lelke az önkéntes szakértői bizottság, tagjai az üzleti szférát jól ismerő, neves és elismert szakemberek. A bizottság elé kerülő lista félmillió működő vállalkozás szűrésével a BisnodePartnerControll adatbázisából, valamint az iparági szövetségek által tett ajánlások figyelembevételével jött létre. Ebbe a mintegy 3000 márkát, vállalatot tartalmazó listába egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek és az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak. A szakértői bizottság szakmai kollégiumai pontozással értékelik a több mint 100 kategóriába sorolt márkákat, cégeket. Ennek a pontozásnak az eredménye a Magyarország legkiválóbb B2B márkáit tartalmazó végleges lista, melynek mostantól a Flavon Group is tagja.

 

Szólj hozzá

Üzlet Flavon Group Business Superbrands