2014. aug 15.

Flavon Training Center

írta: FMK
Flavon Training Center

flavon_training_center_nevjegykartyan.jpg

Az elmúlt évek egyik legnagyobb informatikai innovációja a Flavon háza táján a Flavon Training Center, mely segíti a hálózatépítés fortélyainak elsajátítását. Szeretnéd tudni, hogy miről is szól pontosan ez a rendszer, miben is nyújt segítséget, és miért egyedülálló a világon? Akkor most összegezzük Neked!

 Flavon Training Center az a hely, ahol a hálózatépítői tudás és szenvedély lakik!

A Flavon Training Center az első olyan multiplatform felhőalapú rendszer, mely valóra váltja minden hálózatépítő álmát: névlistát készít, Facebook- és Google-fiók integrációval rendelkezik, hírlevélküldő funkciót foglal magában és közben interaktívan megtanítja Neked azt, hogy hogyan legyél sikeres. A kezdőoldalon business snapshotok mutatják az aktuális training eredményeket, melyek statisztikaszerűen jelennek meg és a legfontosabb információkat tartalmazzák.

A Training Center naptár funkcióval is rendelkezik, mely akár telefonról is frissíthető, és egy helyen megtalálhatóak benne a felhasználó napi feladatai, a céges rendezvényeink időpontjai, illetve bárki saját eseményeit, találkozóit is könnyen hozzáadhatja Facebook- és Gmail-fiókjából, és mindez az okostelefonnal is szinkronizálható!

Minden terjesztő arra vágyik, hogy érdeklődőik hosszú távon is megtartsák lelkesedésüket, és fogyasztókból ők is munkatársakká váljanak. A Training Center segít abban, hogy nyilvántartsa a felhasználó által meghatározott lépéseket az érdeklődők fogyasztókká, a fogyasztók munkatársakká válásának útján. Így a Training Center nem helyetted, hanem Érted, Veled, a kezed alá dolgozik!

Minden embert másképp kell megszólítani! A Training Centerben lehetőség nyílik a névlistában szereplő emberek érdeklődési kör szerinti csoportosítására. Így személyre szabott csoportos üzeneteket lehet küldeni az üzleti lehetőségről, a termékekről. A Média/Követés menüpont alatt pedig mindenki értesülhet arról, ki olvasta el az elküldött leveleket és ki nézte meg videókat. 

A palatáblák ideje lejárt! Éppen ezért a Training Center a kezedbe ad egy névlista kreátort, aminek segítségével egyetlen fogyasztóról sem lehet megfeledkezni a jövőben. Egy kattintással felvihető a felhasználó Facebook és Gmail-fiókjának kapcsolatai a névlistába, ami frissítések által folyamatosan bővül. 

flavon_training_center_macbook.jpg

…és ami talán a legfontosabb: a Flavon Training Center szakmát ad a kezedbe! Nyilvántartja a vevőidet, listát készít Neked, naprakészen értesít Téged kivel mi a teendőd, mi a következő lépés, hogy ne felejts el senkit, ezen kívül közvetlenül az Elnökségi Klubtagjainktól tanulhatod meg azt, hogyan kell üzletet építeni!

A Flavon Training Centerben kihasználhatóak a legmodernebb, multiplatform és reszponzív technológiák által nyújtott lehetőségek! A felhőalapú Kommunikációs Központunkból egy gombnyomással továbbíthatóak a legsikeresebb videóink, egyúttal nyomonkövető, hogy célba talált-e az üzenet.

 

Biztosan tudjátok, hogy átlagosan 3-7 impulzus kell egy embernek ahhoz csatlakozzon az üzlethez. A Training Center segít abban, hogy tudd mikor kell a következőt lépést megtenned!

 

A Flavon Training Center Facebook-oldalát az alábbi linkre kattintva érhetitek el:

https://www.facebook.com/flavontraining

Csatlakozzatok az oldal kedvelőihez, és kövessétek figyelemmel naponta frissülő hírfolyamunkat, ahol hasznos tanácsokat, tippeket adunk Nektek arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjátok a legsikeresebben kihasználni a rendszer kínálta előnyöket, és a benne rejlő lehetőségek által, minél effektívebben és sikeresebben építeni Flavon üzleteteket.

Szólj hozzá

Üzlet Flavon Training Center