2015. júl 14.

"Nagyon nagy esély van a birtokunkban!"

írta: FMK
"Nagyon nagy esély van a birtokunkban!"

 

img_6114_web.jpg

Kedves Munkatársaim!
Nagyszerű híreim vannak!

Sosem volt ilyen könnyű országokon átívelő üzletet építeni, mint most! Az EU-s országokban minden engedélyünk megvan, és természetesen az EU határain kívülre is nyitottak vagyunk. A 2015-ös év a Flavonnál a nemzetközivé válás éve. Ebben az évben már eddig is ígéretesen fejlődött a cseh, a szlovák és az angol forgalom.

Termékeink egyedülállóak, minden generációt és igényt ki tudunk szolgálni, nincs konkurenciánk a piacon. Legújabb termékünk a Flavon Joy, melyet ősztől érhetnek el a fogyasztóink, egy újabb üde színfolt, egy valódi desszert-termék lesz. Belőle az emberek nem csupán egy kanállal fognak enni, hiszen annyira finom, hogy többet és többet kívánnak majd! Egy valódi egészséges csemege.

Érzem, hogy ebből a termékből olyan forgalmunk lesz, amilyenre mindig is vágytunk!

A termék erős, és te mennyire vagy az? Ki tudod-e használni a dagályt? Hálózatépítőként érdemes időben kapcsolni, és kihasználva a nyári hónapokat, felkészülni az igazi piachódításra.

A Joy segítségével olyan megújulást tudunk csinálni, amivel határozottan hiszem, hogy egy sebesség-fokozattal valóban feljebb fogunk kapcsolni. Büszke vagyok arra, hogy velem vagytok, hogy együtt gondolkodunk, együtt cselekszünk és nem egyedül kell ezt megcsinálnom! Ha valaki most úgy kezd hozzá, azzal a szenvedéllyel, lendülettel, lelkesedéssel, ami megingathatatlanul rajta tartja a szemét a célján, akkor EZT MOST MEG FOGJA CSINÁLNI!

Van egy olyan új eszköz a kezünkben, amit a világon még nem ismernek. Mire megismerik, addigra pedig nagyon sok ember nagyon sokat fog tudni keresni belőle.

Fontos, hogy dolgozz magadon is. A most befektetett energia halmozottan fog kifizetődni. Köztudott, hogy az emberek a lelkes, erős vezetőket követik. A lelkesedéshez és az erőhöz csatlakoznak. Ha meg tudjuk mutatni, hogy erősek vagyunk, hogy növekszünk, akkor az sokkal, de sokkal jobb érzés mindenkinek, mintha beleülnénk, és ímmel-ámmal csinálnánk a feladatainkat.

Nem mindegy az sem, hogy mikor szeretnél növekedni. Ha a cég céljaival együtt tudod a saját céljaidat megvalósítani, akkor biztos, hogy könnyebben tudod véghezvinni.

Most érkezik a dagály, amellyel könnyebben juthatunk a partra. Van egy olyan üzletünk, ami lehetőséget ad arra, hogy ne csak Magyarországon vagy Európában, hanem a világ bármely pontján legyenek munkatársaink, illetve van egy olyan termékskála mögöttünk, amire hiszem, hogy nagyon sok cég büszke lenne. Ennyi díja és elismerése azoknak a multinacionális vállalatoknak sincs, akik milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak!

Bízom abban, hogy nagyon sok munkatársam szeretne több millió eurós jövedelemmel büszkélkedni! Cégünkkel nagyon sok embernek van esélye arra, hogy ezt elérje. Lovagoljátok meg a lehetőséget!

Hogy felveszed-e ezt a tempót, csakis rajtad múlik. Ha mennyiségi munkát tudsz bele tenni, akkor meglesz az eredmény. A megfelelő mennyiség pedig átfordul majd minőségbe. Ha lelkes vagy és sok embernek megmutatod, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.

Mikor azt látom, hogy valaki több pénzre vágyik, megkérdezem tőle: „Mit teszel érte? Lottót legalább vettél?” Van, aki még azt sem vesz, annyit sem tesz meg a vágyaiért. Az, hogy szeretném és az, hogy akarom, az két különböző dolog. Vannak dolgok, amiket nagyon akarok: ilyen esetekben a tudatalattim is segíteni fog, keresi rá a megoldást. Ha te azzal kelsz, azzal fekszel, hogy meg fogod csinálni, akkor előbb utóbb jönnek olyan ötletek, gondolatok, melyek segíteni fognak a megvalósításban.

Ha elegendő munkát és szenvedélyt tesztek bele, akkor annak meg lesz az eredménye!

Cégünk most pont azon a ponton van, amikor Ti a legjobb időben vagytok. Elmúltunk 10 évesek, bizonyítottuk, hogy stabilak vagyunk, viszont még nem vagyunk multinacionálisak. Határainkon túl még kevesen hallottak rólunk. Kevés olyan cég van viszont, aki ennyire tisztességesen fizeti a jutalékokat. Mi soha nem mondtunk olyasmit, amiről nem győződtünk meg. Én a cég vezetését úgy szeretném csinálni, ahogy a törvények előírják, ezért leszünk 10-20-50 év múlva is a piacon.

Az az ideális MLM növekedés, amikor az is belép, aki egyébként nem szeretne MLM-ezni, csak egyszerűen látja azt a sistergést, azt a növekedést, amiből nem akar kimaradni. Az igazi vágyam az, hogy tudjunk egy olyan vákuumot teremteni, amivel az emberek jönni akarnak, nem pedig kimaradni életük lehetőségéből!

Higgyétek el, nagyon nagy esély van a birtokunkban!

A Flavon Joy-jal a cég meg fogja többszörözni a forgalmát! 

Üdvözlettel,

Gaál László
Alapító elnök

 

Szólj hozzá

Egészség Üzlet Csapat Ajánlók