2015. feb 20.

Hogyan legyünk motiváltak az MLM-ben?

írta: FMK
Hogyan legyünk motiváltak az MLM-ben?

typography_inspirational_motivational_posters_motivation_desktop_1280x1024_hd-wallpaper-558620.jpg

Motiváltnak maradni a hét minden napján és a nap 24 órájában nem egyszerű feladat még a legeltökéltebbek számára is, ezért fontos lehet néhány tipp, ami segít a probléma megoldásában. Bármiféle sikertörténet elolvasása a helyes irányba terelheti gondolatainkat, így motiváltak és koncentráltak maradhatunk. Csak olvassunk el minden reggel egy kis részletet bármiről, ami pozitívan hat ránk, és a megfelelő lelkiállapotba hoz. Ez hozzásegíthet minket a sikerek eléréséhez.

1. Gondolkodjunk mindig pozitívan!

Az első és legfontosabb dolog a pozitív gondolkodásmód. Nem lehet sikeres és produktív napunk úgy, hogy aznap bal lábbal keltünk fel. Ez az egész napos munkafolyamatunkra rányomja a bélyegét. Minden reggel olvassunk valami pozitívat, ami felvillanyoz és máris más színben látjuk a világot. Energiával telve, jókedvvel vághatunk neki a napi megpróbáltatásoknak.

2. Tűzzünk ki magunk elé ésszerű célokat!

Mindannyian tudjuk, hogy nagyon fontos céljaink meghatározása. Szilárdan rögzítsünk le céljainkat, hogy tudjuk, arrafelé tartunk-e, ahova jutni akarunk. Az igazat megvallva a legtöbb ember, mikor a céljait meghatározza, akkor csak a végeredményre gondol. Bár az eredmény általában egy nagyon hosszú út végén található, mégis elsöprő ereje lehet annak, ha mindvégig motiváltak maradunk és hiszünk abban, hogy elérhetjük.

3. Növeljük hatékonyságunkat! Kezeljük helyén a stresszt!

Tanulmányok kimutatták, hogy a legjobb eredményeket akkor érhetjük el hatékonyság terén, ha rövid, de intenzív, körülbelül 90 perces szakaszokban végezzük el teendőinket. Két szakasz közt tartsunk pihenőt. Együnk valamit, mozogjunk, vagy olvassunk valami hangulatjavító pozitív olvasmányt! A lényeg, hogy valami egészen mással töltsük a szünetünket, pihenőidőnket. Arra a kis időre tegyük félre a munkát és a teendőket! Az idő leteltével térjünk vissza egy újabb 90 perces szakaszra. Kövesd ezt a mintát minden nap és meglátod, hatékonyabban tudod végezni a munkádat!

4. Vegyük körül magunkat pozitív emberekkel!

Azt mondják, hogy teljes mértékben meghatároz minket az öt legközelebb álló ember hangulata, gondolkodásmódja, jelleme, tulajdonságai. Gondoljunk csak arra, ki az az öt ember, akivel a legtöbb időt töltjük. Ők milyen emberek? Képesek megvalósítani álmaikat? Középszerű, szürke vagy sikerre éhes emberek? Hmm… Lehet, hogy néhány új személyt hozzá kell adnunk a listához? Ennek legegyszerűbb módja, hogy csatlakozunk online fórumokhoz, ahol sikeres emberek osztják meg tapasztalataikat, véleményüket. Lépjünk kapcsolatba olyan emberekkel, akikkel szívesen töltenénk hasznosan időnket.

5. Gondoljunk arra, hogy Róma sem egy nap alatt épült fel!

Vegyük tudomásul, nem létezik olyan, hogy gyorsan meggazdagodni. A siker nagyon sok munkát és elkötelezettséget kíván. Fogadjuk el, hogy időbe telik, és adjuk is meg magunknak ezt az időt!

6. Hozzunk létre egy rögzített munkarendet!

Nem számít, hogy teljes állásban vagy részmukaidőben foglalkozunk az MLM üzlettel, készítsünk időbeosztást! Határozzuk meg azokat az órákat, amelyeket munkával töltünk, és keményen tartsuk is ahhoz magunkat! Az MLM vállalkozás egy hobbi vagy komoly üzlet? Az eredményeket, MLM sikereket az előbbi kérdésre adott válasz fogja meghatározni.

7. Jutalmazzuk magunkat!

Amikor valami sikert érünk el, vagy mérföldkőhöz érünk, jutalmazzuk meg magunkat! Ünnepeljünk minden alkalommal, amikor megvalósítunk valamit a céljaink közül. Ez még jobb teljesítményre sarkall minket, és felkészít a további sikerekre.

forrás: mlmepitok.hu

 

Szólj hozzá

motiváció Üzlet