2014. aug 15.

Flavon Green+, a jövő étrend-kiegészítője

írta: FMK
Flavon Green+, a jövő étrend-kiegészítője

Green+.png

2013 tavaszán örömmel számoltunk be Nektek arról, hogy a világszinten elismert, független Brunswick Laboratórium vizsgálata alapján a Flavon Green és Flavon Protect termékeinket a világ élvonalába sorolhatjuk antioxidáns kapacitásunk alapján. A Brunswick Laboratórium mérései alapján a Flavon Green ORAC értéke 201.200 mikromol TE/100 g, a Flavon Protecté pedig 241.900 mikromol TE/100 g.

Hogy mit is jelent ez, azt ki más tudná pontosan közérthetően és hitelesen elmagyarázni, mint Prof. Dr. Dinya Zoltán. A következő sorokban felidézzük számotokra, hogy mit is érdemes tudni az ORAC értékről:

„Egy élelmiszer, táplálék-kiegészítő vagy egy funkcionális élelmiszer (in vitro) totál antioxidáns kapacitását (TAC) sokféle laboratóriumi mért értékekkel fejezi ki ma a tudomány. A leggyakoribb, legáltalánosabban elfogadott érték az un. ORAC /Oxygen Radical Absorbance Capacity/ érték.

A Brunswick Laboratories Inc. (USA), a világ vezető független laboratóriuma egyedülálló méréstechnikát dolgozott ki, (…) így össz-antioxidáns  hatásaira nézve egy ún. „Total ORAC FN” értéket tudnak megadni, ami az eddigieknél sokkal reálisabb, hiszen ha magas ez az érték, magasabb a várható in vivo biológiai hasznosulás, azaz nagy valószínűséggel az in vivo TAC érték is.”

 

A 2013 tavaszán kapott pozitív visszajelzést a Flavonnál arra használtuk fel, hogy új termékünk kifejlesztésekor a termék összetevők közötti szinergiát továbberősítsük. Ennek megfelelően hatalmas örömünkre szolgált, amikor a hamarosan debütáló Flavon Green+ előzetes bevizsgálásakor a Brunswick Laboratórium megerősítette, amit már korábban is sejteni lehetett:

A Flavon Green+ termékünk minden eddigi várakozást felülmúlva 342.600 mikromol TE/100g egységgel bír, amely antioxidáns kapacitás világszinten is elképesztően magas értéknek számít, és ami üvegenként 822.240 T-ORAC egységet jelent. A Flavon Green+ termékünk szeptember 6-án, a Budapesten tartott 10. születésnapi rendezvényünkön debütál, ahol pozitív hatásai mellett finom ízét is megtapasztalhatjátok.

Addig is, rendeljétek elő új termékünket a  www.flavonmax.hu/preorder/ oldalon, és legyetek a Flavon Green+ első fogyasztói között. 

Szólj hozzá

Egészség Flavon Green+